UienOpslag
NL
Contact

Ons bedrijf

Handelaren en service providers met agrarische wortels
Eigenaren Delta Fresh (Wilfred Schipper en Wim Schipper) met producten

Onze hoofdproducten

Uien uit alle belangrijke productielocaties in Nederland vinden hun weg naar Benthuizen. Daarnaast zijn we actief in de opslag en overslag voor importeurs en exporteurs. Voornamelijk van knoflook, gember, zoete aardappels, kastanjes, fruit en boomkwekerij producten. De ligging is ideaal: 10 kilometer van het Bleiswijkse AGF-centrum, 35 van de Rotterdamse haven.

Bereken uw route
Rode en gele uien
Zoete aardappelen
Gember
Boomkwekerij product
Solo knoflook
Paarse zoete aardappelen

Onze kracht: flexibiliteit

Wat we doen, van opslaan tot verpakken, is niet uniek. Waar we ons wel in onderscheiden is een ongekend hoog serviceniveau voor onze klanten. Niets is onmogelijk. Met een compacte bezetting werken we er elke dag hard aan om opdrachten naar volle tevredenheid uit te voeren.  Een klein, betrokken team staat garant voor korte lijnen. Medewerkers zijn gewend om aan te pakken, met een scherp oog voor kwaliteit.

Leer meer
Heftruck in beweging

Oog voor duurzaamheid

Onderdeel van onze dienstverlening is ook om producten die niet meer commercieel verhandelbaar zijn duurzaam af te zetten. Die dienst blijft niet alleen beperkt tot producten die we zelf opslaan of verhandelen. Ook handelsbedrijven die geen afnemer hebben voor agf-partijen kunnen deze via ons laten afvoeren.

Contact
Medewerker houdt zoete aardappelen vast

Werken bij Delta Fresh?

Met een klein en trouw team hebben we niet veel vacatures. Maar we staan altijd open voor een goed gesprek bij een kop koffie. We kijken niet naar opleiding of ervaring, wel naar mentaliteit: of je bereid bent om verschillende werkzaamheden uit te voeren en snel kunt schakelen. Als dat zo is, dan nodigen we je uit om een kort mailtje te sturen met een paar persoonlijke gegevens.

Stuur je mail!
Vrouw helpt chauffeur

Uien Bestellen? Op zoek naar op- en overslag?

Contact

Enige vragen? Maak contact!

Contact
Delta Fresh gebouw