UienOpslag
NL
Contact

Uien

12 maanden lang een Hollandse ui van topkwaliteit
Rode en gele uien

Een ervaren partner

Met meer dan dertig jaar ervaring zijn we als geen ander thuis in de handel in uien. In Benthuizen beschikken we over alle faciliteiten om gele en rode uien in elke gewenste maat en verpakking te leveren.

Moderne productiefaciliteiten

Onze grote capaciteit maakt het mogelijk om partijen efficiënt te verwerken. Direct na de oogst worden uien gedroogd om de kwaliteit te handhaven. Vervolgens wordt de partij op maat gesorteerd en automatisch afgestaart.

Met een ruime gekoelde opslagcapaciteit zijn we in staat snel in te spelen op elke order, tot aan de grootste volumes toe. Kwaliteit, hoeveelheid, maat en verpakkingseenheid: klantspecifiek leveren is onze specialiteit.

Vraag informatie op
Wikkelen uien

Geel en rood jaarrond

De Hollandse ui is de grootste productgroep van Delta Fresh:

We onderhouden nauwe contacten met leveranciers in de belangrijkste productieregio’s van Nederland: telers in de kustprovincies, de drie noordelijke provincies, de Flevopolder en Zeeuws-Vlaanderen. Continu hebben we grote volumes uien beschikbaar, bestemd voor de verkoop aan binnenlandse handelaren en exporteurs.

Ook rode uien maken deel uit van ons leveringsprogramma:

Voor rode uien kunt u het hele jaar bij ons terecht. Negen maanden per jaar kunnen we terugvallen op Hollands product. In de maanden dat de binnenlandse aanvoer er niet is, beschikken we over rode uien uit Egypte. Met behoud van onze strenge kwaliteitsmaatstaven.

Rode uien

Verpakkingen van groot tot klein

Volautomatische verpakkingslijnen leveren uien af in elke gewenste hoeveelheid:

Van 500 gram tot bigbags van 1250 kilo. Snelheid is gegarandeerd. Per uur passeren maximaal 1000 zakken de automatische inpakmachine en de palletiseermachine. 

Interesse?
Zakken gele ui
Uien machine

Geïnteresseerd in gele of rode uien van topkwaliteit?

Vraag een offerte aan

Uw eigen uien laten opslaan? Ontdek opslaan bij Delta Fresh!

Bekijk de opties
Uien opslag