UienOpslag
NL
Contact

Opslag

De flexibele tussenstop voor de op- en overslag van versproducten
Heftruck in beweging

Delta Fresh: the fresh connection

Voor veel importeurs en exporteurs van versproducten is er een ideale tussenstop op de weg van producent naar consument: Delta Fresh. Vanuit Benthuizen bieden we een compleet pakket aan mogelijkheden. Van biologische opslag tot douanediensten, van kwaliteitscontrole tot ompakken. Een ideaal centrum voor het complete pakket!

Onze opslag­mogelijkheden

Aan de Hogeveenseweg in Benthuizen beschikken we over een grote capaciteit aan palletplaatsen. Importeurs en exporteurs kennen Delta Fresh als vertrouwd adres voor producten als gember, zoete aardappels en knoflook. We slaan uien op voor derden. En ook specialties vinden regelmatig hun weg naar het Groene Hart: producten als Chinees fruit (appels en peren) en kastanjes. Met een groot aantal dockshelters is een snelle verwerking gewaarborgd.

In onze hallen in Benthuizen hebben we alle mogelijkheden voor aparte koelcompartimenten. Daarmee kunnen we bewaren op temperaturen tussen -3 en 25 graden Celsius. Met kennis van zaken weten we exact welke producten bij elkaar kunnen worden opgeslagen.

Koelcel met heftruck

Drogen

Gember wordt steeds vaker nat verscheept vanuit China. Bij Delta Fresh beschikken we over de modernste technieken om deze gember te drogen. Goed om te weten dat de gember in een aantal dagen droog kan worden gemaakt. 

Kom in contact
Gember
Vrouw met gember

Ompakken

Uw producten niet alleen opslaan, maar ook meteen omgepakt? In nauwe samenwerking met een gespecialiseerd uitzendbureau kunnen we zelfs de grootste volumes in korte tijd ompakken in elke hoeveelheid, gewicht en aantal. 

Ompakken gember

Ook voor biologische producten

Delta Fresh heeft ook ruime ervaring opgedaan met biologische producten. We fungeren als eerst geadresseerde conform de richtlijnen van SKAL en zijn gecertificeerd voor de opslag van bioproducten.

Bekijk onze certificaten

Kwaliteitscontrole

Met geconditioneerde opslagmogelijkheden houden we elk product in optimale conditie. Ook professionele kwaliteitskeuringen zijn bij Delta Fresh in goede handen. Tussentijdse kwaliteitsrapporten met heldere fotografie houden u up-to-date over de status van elke partij die bij Delta Fresh is opgeslagen.

Maak contact
Directie inspecteert producten

Boomkwekerijproducten

Op zoek naar opslag voor uw boomkwekerij product? Bij Delta Fresh zijn onze opslagmogelijkheden ook ideaal voor jonge aanplant of andere planten die in rust moeten blijven. Zodra het koude seizoen aanbreekt levert u de boomkwekerijproducten aan die u tijdelijk bij ons op voorraad wilt houden. Wij zorgen ervoor dat uw producten op de gewenste temperatuur worden opgeslagen. Zodat u bij het aanbreken van het voorjaar uw klanten direct kunt beleveren.

Maak contact over opslag
Boomkwekerij product
Boomkwekerij product

Douane-entrepot

Als douane-entrepot met AEO-status mag Delta Fresh uw goederen in transito ontvangen en opslaan. Ook hebben we een erkende keuringslocatie voor het KCB. Voor het opmaken van transitodocumenten en andere handelingen staan we voor u klaar, waardoor het inklaren minder tijd vraagt.

AEO cerificaat

Cross-docking

Ook voor cross-docking is Delta Fresh een geschikte plek. Met onze vele dockshelters kunnen wij snel en adequaat reageren op uw aanvragen. Bent u op zoek naar een partner voor cross-docking, maak dan contact met Delta Fresh. 

Contact
Delta Fresh gebouw

Op zoek naar op- en overslag?

Kom in contact

Interesse in uien?

Meer informatie
Rode en gele uien